Tüm Haberler

Haberler bizde…

Başkandan çocuklara ödül

GOP Belediyesinin , Engelliler Haftası’nın başlaması nedeniyle ”Sporda, sanatta, eğitimde bizde varız” sloganıyla düzenlediği 1.Özel Çocuklar Şenliği sürüyor.

”ÖZEL ÇOCUKLAR” ENGEL TANIMADI.

GOP Belediyesinin şenlik kapsamında düzenlediği GOP Stadyumunda yapılan atletizm yarışmalarına katılan çok sayıda engelli öğrenci, atletizm sporcularını aratmadı.. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından verildi.

”Sporda, sanatta, eğitimde BiZDE VARIZ!” ilkesinden hareket eden Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 1.Özel Çocuklar Şenliği tüm hızıyla sürüyor. GOP Stadyumunda yapılan atletizm yarışmalarına ”Çok sayıda” özel çocuk katıldı. Atletizmin 15 ayrı alanında yapılan karşılaşmalar büyük heyecan içinde geçti. GOP Stadyumunu dolduran seyircilerin yaptıkları tezahüratlarla moral depolayan yarışmacılar, profesyonel sporcuların disiplini içinde yarışlarını sergilediler.Yarışma sonunda kupalarını ve başarı madalyalarını GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un elinden alan öğrenciler bu tip yarışmaların ilçede sık tekrarlanmasını istediler.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ‘da engellilerin iyi eğitilmelerinin ve yaşamın her alanında eşit ve adil bir şekilde yer almalarının önemli bir gelişmişlik göstergesi olduğuna dikkat çekerek, ”Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntıyla
karşılaşmayıp hakettikleri kaliteli yaşamı sürmeleri için elimizden gelen gayreti sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ağustos 9, 2008 - Posted by | G.Osmanpaşa | , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın