Tüm Haberler

Haberler bizde…

Hayat kadınıyla gasp

Konya’da iki kişinin parasını ve cep telefonunu gasp ettiği ileri sürülen 3 kişi ile bunlara yardım ettiği öne sürülen bir hayat kadını, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Beşyüzevler Kum Ocakları civarında bir hayat kadını ile ilişkiye girmek isteyen S.Ç. ve A.Ö’nün 210 YTL para ve 1 adet cep telefonunun silah zoruyla gasp edildiği ihbarını alan polis, konuyla ilgili çalışma başlattı.

S.Ç. ve A.Ö’nün ifadelerini değerlendiren polis, bu kişilerin olay günü ilişkiye girmek için anlaştığı belirtilen hayat kadını F.Ö’yü gözaltına aldı.

Alınan eşkal doğrultusunda yapılan çalışma sonucunda polis, hayat kadınını kullanarak gasp yaptıkları öne sürülen B.Ç. (26), A.D.(26) ve Y.K’yi (24) Aksaray’da yakaladı.

Yapılan aramalarda gasp edilen 210 YTL para, cep telefonu, nüfus cüzdanı ile şüphelilerin olayda kullandıkları belirtilen 2 adet tabanca ve bir hançer ele geçirildi.

Hayat kadını F.Ö’nün, kendisiyle ilişkiye girmek isteyen S.Ç. ve A.Ö’yü 1. Organize Sanayi Bölgesi arkasında kanal boyu civarındaki boş bir fabrikanın yanına çağırdığı belirtildi. Buluşma yerine gelen S.Ç ve A.Ö’nün, kendilerini hayat kadını F.Ö’ye götüreceğini söyleyen B.Ç, .D. ve Y.K, tarafından otomobilde seyir halindeyken silah zoruyla para ve cep telefonunun gasp edildiği öne sürüldü. 4 zanlı, polisteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Ağustos 14, 2008 - Posted by | İçanadolu | , , , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın