Tüm Haberler

Haberler bizde…

30 YTL borç için öldürdü

Konya’da bir bakkal dükkanı sahibi, iddiaya göre evine gittiği müşterisini alacağı olan 30 YTL’yi vermemesi üzerine göğsünden bıçakladı. Ağır yaralan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, merkez Karatay İlçesi İşgalaman Mahallesi’nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı mahallede bakkal dükkanı olan Ali A., dükkanını kapattıktan sonra kendisine borcu olan Ahmet Acar’ın (42) evine gitti.

Ali A., 30 YTL olan borcunu vermesini söylediği Ahmet Acar’ın, “Bu saatte para istemeye mi gelinir” demesi üzerine tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerini darp etmeye başlayan şahıslardan Ali A., cebinden çıkardığı bıçakla Ahmet Acar’ı sol göğsünden bıçaklayıp kaçtı.

Göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Ahmet Acar, yakınları tarafından kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaçan Ali A., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Ali A., gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ağustos 18, 2008 - Posted by | İçanadolu | , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın