Tüm Haberler

Haberler bizde…

Ankara’da festival çoşkusu

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı’nca düzenlenen ”23. Uluslararası Ankara Müzik Festivali”, 4-29 Nisan tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre,
festival kapsamında Kahire Senfoni Orkestrası, Ukrayna’dan Kiev Balesi, Hollanda’dan gitarist Enno Voorhorst ve trompetçi Eric Vloeimans, İsrail’den Mischa Maisky ve Jerusalem Quartet sahne alacak. Festivalde yer alacak diğer sanatçılar şöyle:

Küba’dan Exaudi Korosu, Avusturya’dan Klangfabrik Wien, İsviçre’den Festival String Lucerne, ABD’den Tuck & Patti ve Kızılderililer (Joanne Shenandoah, Kevin Locke Native Amerikan Dans Ensemble), İtalya’dan folk pop topluluğu Luigi Cinque, Tanzanya’dan Afrikalı, Bulgaristan’dan Emil Tabakov, klarnet ustası Ivo Papazov, kemancı Veutsi Takev, piyanist Jivko Pertov, basçı Veselin Veselinov, vurmalılarda Hristo Yotsov, Fransa’dan O.More ve Compagnie Gang Peng dans toplulukları, Beyaz Rusya’dan Klasik Avangarde dünya renkleri. Türkiye’den İdil Biret, Ruşen Güneş, Pelin Halkacı, Burçin Büke, Bilkent Akademik Senfoni Orkestrası, Yıldız İbrahimova, Tahir Aydoğdu, Erkan Oğur, İlkin Deniz, Turgut Alp Bekoğlu izleyici karşısına çıkacak.

Tüm Biletix noktalarında aynı anda satışa çıkarılacak biletlerin fiyatları 30, 40 ve 60 YTL olarak belirlendi. En az 10 etkinlik için geçerli olacak kombine biletlere yüzde 25 oranında indirim uygulanacak, bu kapsamda en fazla 6 bilet alınabilecek.

Toplu satışlarda da çeşitli oranlarda indirim yapılırken, özel Vakıf Kartı sahipleri yüzde 25, öğrenciler ise yüzde 50 oranında indirimden yararlanabilecek. Etkinliklere katılmak isteyen sanatseverler, biletlerini, Biletix noktaları Diapason, Sanatolia Sahnesi ile Kızılay, Tunalı Hilmi, Çayyolu ve Bilkent Dost Kitapevlerinden satın alabilecek.

Ağustos 8, 2008 - Posted by | İçanadolu | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın